arrow_drop_up arrow_drop_down

Brainwave Product

STUDEREN

LUISTERT NIET NAAR BRAINWAVE PRODUCTS TIJDENS HET RIJDEN OF HET BEDIENEN VAN MACHINES.

Studie Focus

Deze sessie moduleert tussen halverwege de Bèta frequenties, deze helpen de concentratie tijdens het lezen, studeren, te verbeteren, of bij elke mentaal belastende activiteit.

Deze sessie is niet zo intens als andere Beta sessies, zodat het kan worden gebruikt voor een langere tijd zonder in mentale vermoeidheid te resulteren.


klik hier voor een audio fragment

Examen Stress

In deze sessie wordt Alpha gebruikt om de angst te verlichten, en Beta frequenties om de geest te verscherpen.

Deze sessie is ook gericht, op het gebrek aan evenwicht dat gewoonlijk vóór een angst-producerende activiteit optreedt, te corrigeren.

Gebruik deze sessie voor het examen.


klik hier voor een audio fragment

Geheugen

Deze sessie begeleidt je geest naar een diepe, verfrissende Delta staat, in wezen gelijk met een “kort dutje”

Het is gebaseerd op onderzoek dat laat zien dat herinneringen worden geconsolideerd tijdens de slaap, en dat zelfs een “klein dutje” na het leren, leidt dat er meer informatie wordt bewaard.


klik hier voor een audio fragment

Complexe Taken

Deze sessie richt zich op de rechter hersenhelft, en het versnellen en stimuleren van de linker hersenhelft.

Dit fungeert om je angst en frustratie te verminderen en tegelijkertijd de verscherping van je geest te bevorderen waardoor je gemakkelijker complexe geestelijke taken kan verrichten.

OPGELET!!:

Daar je in deze sessie verschillend linker en rechterhersenhelft stimulans krijgt, is het van belang dat je hoofdtelefoon juist op je hoofd staat!

Dit kan je bij het begin van de sessie controleren, door een korte toon die je aan je rechterkant moet horen, indien dit niet zo is, je hoofdtelefoon omdraaien.


klik hier voor een audio fragment