Last Minute Concert !

Exclusieve "Sounds of Healing" Concert

Thema: New Vision

Concert is volzet !

stuur een mailtje indien je wil op de hoogte gehouden worden voor een volgend concert 

Wie ben je voorbij Je Zelfbeeld?

Wie ben je voorbij Je Gedachten?

Wie ben je voorbij je Conditionering?

Wie ben je voorbij je referentiekader waarmee je de realiteit ziet?

Waar loop je momenteel tegenaan?

 1. Wil je belemmerende patronen en overtuigingen loslaten?

 2. Ben je op zoek naar een relatie of wil je je relaties verbeteren

 3. Wil je overvloed creëren in je leven?

 4. of wil je een ander baan of promotie krijgen?

 5. je angsten laten verdwijnen en vervangen door zekerheid?

 6. misschien wil je minder stress en minder spanningen, een lagere bloeddruk?

 7. meer vrede en rust in je leven?

Wat kan je van een "Sounds of Healing" Concert verwachten?

 • Je eigen bron en kracht terug te ervaren
 • Bewust worden dat je grenzeloos bent
 • Bewust worden van je eigen illusies
 • Uit je denk box te stappen
 • Een innerlijke ongekende kracht en aanwezigheid in jezelf ontdekken en Voelen
 • Loslaten van je rugzak met lasten
 • Nieuwe inzichten krijgen over jezelf en je leven
 • Geestelijk verfrissend
 • Paradigma shift
 • En nog veel meer verrassingen…

Bonus

Tijdens het concert gebruik ik op de achtergrond de Speciale Solfeggio Frequentie 528 Hz, die je in de "Alpha" staat brengt. 528 Hz staat voor de Liefdefrequentie, Transformatie, Wonderen, en herstellen van DNA patronen,

De gebruikte instrumenten voor het concert zijn wereldinstrumenten die elk hun specifieke “ZIELS TOON” hebben. Zoals de didgeridoo, shamanendrum, fujara, shamanenfluit, tanpura, boventoon zingen, RAV drum, cosmic bow, en nog veel andere waardevolle instrumenten en klanken.

De instrumenten zijn ook op 432 hz gestemd, die de Natuurlijke stemming is.

Testimonials


Dankzij deze klanken ben je weer verbonden met de bron van alle ‘zijn’. Alle emoties, levenslessen die je tot heden meemaakte, worden geheeld. Op vrijdag 13 januari 1989 belandde ik in een coma door een ernstig auto-ongeval. Hierdoor was 50% van mijn lichaam jarenlang zonder gevoel en ging ik op zoek naar de helende bron in mezelf. Ik kwam bij Peter De Meyer terecht. Bij elk ‘healing’concert van Peter werden meer en meer cellen wakker. Ik ben voor 90% genezen dankzij die genezende klanken! De slapende atomen (die uit bewustzijn bestaan) werden gereactiveerd. Bij het laatste concert kreeg ik, na jaren, terug gevoel in mijn hand! Wat medici niet kunnen, deden deze klanken. Nogmaals bedankt Peter.


Peter, Hier mijn reactie over uw soundhealingconcert van verleden week. Het was dwalen en verdwalen in de ruimte, maar ik kwam te snel terug naar het materiële van het “nu”. Ik wilde absoluut weten en zien wat je deed, zo verbrak ik het magische van de klank/vibratie-feeling. Volgend concert kom ik terug, beter voorbereid, om zo nog beter te genieten van de sound. Leerrijk mooi en met een deugdoende “wow”effect. Bedankt. Didgi Crazy. PS om af te sluiten misschien een woordje uitleg over al de gebruikte instrumenten om zo stilaan met beide voeten op aarde terug te landen.


Geachte Peter, je vroeg vanmiddag een reactie, voor mij was dit de eerste keer en best wel heftig voelbaar, ik voelde me aangezogen tegen de vloer aan mijn voeten en achterwerk, mijn pijnlijke linker onderbeen door spataders liet zich ook vel voelen, mijn menstruatie die zo goed als weg was(verstoring) is heviger terug begonnen(uitzuivering). Voor mij werkte het voelbaar wel waarvoor dank. Het was een verre rit maar een fijne ervaring waar ik toch even verdwaasd uitkwam toen die af gelopen was. Succes verder. L.M.


Hier mijn mailtje over de sound healing van zondag.

Voor mij was het een mooie ervaring, alhoewel ik er stoemeings ingevallen ben en niet rustig ben kunnen aankomen.

Ik heb een hele reis gemaakt, die ik niet helder krijg. Maar ik ben wel helderder naar buiten gestapt. Ik voelde mijn derde oog tintelen en ook de hele dag erna heb ik daar nog een stempel gevoeld.

Een tijd ben ik zonder gedachten geweest en dan merk ik dingen gewoon op. Bv dat mijn lichaam zo zwaar was en dat ik het niet kon bewegen, dat er heling naar mijn benen ging, en soms ook gewoon heerlijk niets. Ik verbaasde me over die krakende sound (die achteraf storing bleek), ik was ervan overtuigd dat die erbij hoorde en heb die ook zijn werk laten doen.

Veel beelden heb ik niet gezien, ik ben meer een voelend type. Wat ik wel te zien kreeg was een vrouwenhand met mooie, uitgewerkte gouden ringen.

Als jij rondkomt met een instrument is dat voor mij heel krachtig. Die didgeridoo het meest. Ondertussen was mijn onderrug beginnen pijn doen (ik was een matje vergeten en lag op het dekentje van Dorothea (wat een geluk!!)). Ik heb besloten om gevolg te geven aan die roep van mijn onderrug en mij te verleggen. Daarna heb ik er een soort yogaoefening van gemaakt om mijn knieeën te laten openvallen, iets dat erg moeilijk is voor mij. De muziek & instrumenten hebben me geholpen om spanningen in mijn bekken los te laten. En daarna werd dat gevuld met sound. Heerlijk. Op het einde was ik zo dankbaar dat de tranen in mijn ogen sprongen. C.

Wanneer & waar & meebrengen?

Wanneer: Zaterdag 10 Augustus

Hoe laat: Het concert start om 14u stipt en duurt  tot 15u30

Waar: Woestara, Lariksdreef 5, 8020 Oostkamp

Meebrengen: matje, kussen, dekentje

Je kan reeds vanaf 13u30 binnen, zo heb je tijd om je plaatsje te installeren. Breng zeker een matje mee daar het een ligconcert is. Na het concert is er gratis thee, water, en kan je bij mooi weer nog nagenieten en aarden in de mooie omgeving van het Woestara park.

Dit Last minute  concert is zeer beperkt in het aantal deelnemers!  t'is voor de rappe...

Wil je op de hoogte blijven voor een volgend concert?

mail dan naar  info@peterdemeyersoundhealing.com

Betaling is bij ingang, voor een vlot verloop gelieve het bedrag gepast medebrengen. 

Ik hoop dan ook je op deze zaterdag te mogen begeleiden, om samen de reis naar je bron te maken…

Hartegroet

Peter

Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen, mail ze gerust naar info@peterdemeyersoundhealing.com