Peter De Meyer nodigt je uit voor de

Exclusieve Sounds of Healing Concerten

met de Solfeggio Frequenties

   

Wat zijn nu de “Secret Solfeggio Frequencies”?

Dit is een zeer oude frequentieschaal, die deel uitmaakt van zestonige klanken met opeenvolgende frequenties en staat bekend als de ‘Original Solfeggio Scale’. Dr. Leonard Horowitz beschreef dit in het boek ‘The Healing Codes of Biological Apocalypse‘ en zijn herontdekt door Dr. Joseph Puleo. Hij omschreef dit ‘als een prachtige mystieke ervaring‘. De kracht van deze frequenties zijn al heel lang gekend binnen de kerk – maar werd lang geheim gehouden– en werden gebruikt in Gregoriaanse gezangen. Elke frequentie heeft een unieke trilling die je Aura, Cellen en DNA raakt. Het luisteren naar deze frequenties kan helpen je Hart te openen en je Zelfgenezend vermogen te versnellen.

Wat maakt deze Concerten Exclusief en Krachtig?

Peter gebruikt tijdens het concert wereldinstrumenten die elk hun specifieke “ZIELS TOON” hebben. Zoals de didgeridoo, shamanendrum, fujara, shamanenfluit, tanpura, boventoon zingen, RAV drum, Cosmic bow, Duclar, en nog veel andere waardevolle instrumenten en klanken.

De instrumenten zijn ook op 432 hz gestemd, die de Natuurlijke stemming is.

Tijdens het concert speelt dan ook één van de Solfeggio Frequentie op de achtergrond mee.

De combinatie van de wereldinstrumenten die Peter live speelt en de Solfeggio frequenties maakt dit tot een zeer krachtig geheel.

Deze concerten zijn indoor Ligconcerten, die onderga je liefst met je ogen dicht, daardoor gaat je aandacht naar binnen toe.

Om het met mooie woorden zoals Sophie deze concerten beleeft heeft te omschrijven:

 "Je laten onderdompelen in het deugddoende welnessbad van klankkleur waar jij voor zorgt"

Welke zijn de 7 Solfeggio Frequenties die in het concert gebruikt worden en wat kunnen ze voor je betekenen?

Eerste concert: de Solfeggio Frequentie 396 Hz    UT QUEANT LAXIS

- Loslaten van hinderlijke emoties 

- Verlost zijn van angst en schuldgevoelens


Tweede Concert: de Solfeggio Frequentie 417 Hz    RE SONARE FIBRI

- Het doorbreken van hinderlijke emotionele patronen

- Bevrijd zijn van ongewenste situaties

- Starten met verandering

Derde Concert: de Solfeggio Frequentie 528HZ    MI RA GESTORUM

- Liefdesfrequentie

- Transformatie

- Wonderen

- Herstellen en genezen van DNA patronen

Vierde concert: de Solfeggio Frequentie 639HZ     FA MULI TUORUM

- Verbinding van de linker- en rechter hersenhelft (emoties en verstand verbinden)

- Relaties verbeteren

Vijfde concert: De Solfeggio Frequentie 741Hz   SOL VE POLLUTI

- Innerlijk weten

- De intuïtie opwekken

Zesde Concert: The Solfeggio Frequentie 852Hz   LA BII REATUM

- Onvoorwaardelijke liefde

- Terugkeer naar spirituele orde

Zevende concert: Alle Solfeggio Frequenties Samen In één Frequentie

- Je eigen wensen Realiseren

Testimonials

Dankzij deze klanken ben je weer verbonden met de bron van alle ‘zijn’. Alle emoties, levenslessen die je tot heden meemaakte, worden geheeld. Op vrijdag 13 januari 1989 belandde ik in een coma door een ernstig auto-ongeval. Hierdoor was 50% van mijn lichaam jarenlang zonder gevoel en ging ik op zoek naar de helende bron in mezelf. Ik kwam bij Peter De Meyer terecht. Bij elk ‘healing’concert van Peter werden meer en meer cellen wakker. Ik ben voor 90% genezen dankzij die genezende klanken! De slapende atomen (die uit bewustzijn bestaan) werden gereactiveerd. Bij het laatste concert kreeg ik, na jaren, terug gevoel in mijn hand! Wat medici niet kunnen, deden deze klanken. Nogmaals bedankt Peter.


Peter, Hier mijn reactie over uw soundhealingconcert van verleden week. Het was dwalen en verdwalen in de ruimte, maar ik kwam te snel terug naar het materiële van het “nu”. Ik wilde absoluut weten en zien wat je deed, zo verbrak ik het magische van de klank/vibratie-feeling. Volgend concert kom ik terug, beter voorbereid, om zo nog beter te genieten van de sound. Leerrijk mooi en met een deugdoende “wow”effect. Bedankt. Didgi Crazy. PS om af te sluiten misschien een woordje uitleg over al de gebruikte instrumenten om zo stilaan met beide voeten op aarde terug te landen.


Geachte Peter, je vroeg vanmiddag een reactie, voor mij was dit de eerste keer en best wel heftig voelbaar, ik voelde me aangezogen tegen de vloer aan mijn voeten en achterwerk, mijn pijnlijke linker onderbeen door spataders liet zich ook vel voelen, mijn menstruatie die zo goed als weg was(verstoring) is heviger terug begonnen(uitzuivering). Voor mij werkte het voelbaar wel waarvoor dank. Het was een verre rit maar een fijne ervaring waar ik toch even verdwaasd uitkwam toen die af gelopen was. Succes verder. L.M.


Hier mijn mailtje over de sound healing van zondag.

Voor mij was het een mooie ervaring, alhoewel ik er stoemeings ingevallen ben en niet rustig ben kunnen aankomen.

Ik heb een hele reis gemaakt, die ik niet helder krijg. Maar ik ben wel helderder naar buiten gestapt. Ik voelde mijn derde oog tintelen en ook de hele dag erna heb ik daar nog een stempel gevoeld.

Een tijd ben ik zonder gedachten geweest en dan merk ik dingen gewoon op. Bv dat mijn lichaam zo zwaar was en dat ik het niet kon bewegen, dat er heling naar mijn benen ging, en soms ook gewoon heerlijk niets. Ik verbaasde me over die krakende sound (die achteraf storing bleek), ik was ervan overtuigd dat die erbij hoorde en heb die ook zijn werk laten doen.

Veel beelden heb ik niet gezien, ik ben meer een voelend type. Wat ik wel te zien kreeg was een vrouwenhand met mooie, uitgewerkte gouden ringen.

Als jij rondkomt met een instrument is dat voor mij heel krachtig. Die didgeridoo het meest. Ondertussen was mijn onderrug beginnen pijn doen (ik was een matje vergeten en lag op het dekentje van Dorothea (wat een geluk!!)). Ik heb besloten om gevolg te geven aan die roep van mijn onderrug en mij te verleggen. Daarna heb ik er een soort yogaoefening van gemaakt om mijn knieeën te laten openvallen, iets dat erg moeilijk is voor mij. De muziek & instrumenten hebben me geholpen om spanningen in mijn bekken los te laten. En daarna werd dat gevuld met sound. Heerlijk. Op het einde was ik zo dankbaar dat de tranen in mijn ogen sprongen. C.


Dag Peter, Ik heb écht genoten van het concert.

Een paar dagen ervoor was ik flink gevallen en mijn hele lijf was nog in de stress daardoor.

Tijdens het concert voelde ik de spanning in mijn lijf weg-ebben en na het concert kon ik ook wat ruimte geven aan de emoties die er mee te maken hadden.

Dus het was voor mij een heel fijne ervaring.

het was de derde keer dat ik een concert bij jou bijwoonde, en ik kijk op alle drie de ervaringen met zeer veel tevredenheid terug. Alle goeds en graag tot een volgende keer,

met hartelijke groeten, L.H.

Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen, mail ze gerust naar info@peterdemeyersoundhealing.com

You Are = Light = Vibration = Sound = Existence = Consciousness = Bliss = I Am