“Wil je Mirakels, Harmonie & 

Diepe Rust?

Dan Is Deze CD-Box

Met De Zeven Secret Solfeggio Frequencies

Iets voor Jou…”

De prachtigste kunstwerken ontstaan dikwijls uit chaos. Ook in mijn eigen leven – als mens en als kunstenaar – was er chaos. Ik zocht naar manieren om beter met deze chaos om te gaan. Eén daarvan was de wet van de ‘aantrekkingskracht‘: omdat we op een bepaalde manier denken trekken we ook bepaalde mensen en dingen naar ons toe. 

We stralen Trillingen, Frequenties  (van een bepaalde hoogte) uit en deze trekken gelijkaardige Frequenties aan

Jarenlang beoefende ik zen-meditatie om rust en vrede in mezelf te vinden. Maar dit was slechts een uiterlijke rust, binnenin was ik nog steeds heel onrustig. Ik was op zoek naar échte rust, zowel uiterlijk als innerlijk, en deze vond ik pas toen ik muziek begon te spelen met etnische instrumenten! ‘Klank’ was mijn manier om in harmonie te zijn met het universum (de Bron, Spirit, the Void, …hoe je het maar wil noemen). 

Toen ontdekte ik de ‘Solfeggio Frequencies’ en meer en meer kleine en grote Mirakels kwamen in mijn leven!

“The Secret Solfeggio Frequencies ondersteunen je om gelukkiger te zijn, de juiste mensen aan te trekken, een andere job te vinden of diepe rust te vinden, en nog veel meer…

Wat zijn nu de “Secret Solfeggio Frequencies”?

Dit is een zeer oude frequentieschaal, die deel uitmaakt van een zestonige klankenschaal van opeenvolgende frequenties en staat bekend als de ‘Original Solfeggio Scale’. Dr. Leonard Horowitz beschreef dit in het boek ‘The Healing Codes of Biological Apocalypse‘ en zijn herontdekt door Dr. Joseph Puleo. Hij omschreef dit als een prachtige mystieke ervaring. De kracht van deze frequenties zijn al heel lang gekend binnen de kerk – maar werd lang geheim gehouden– en werden gebruikt in zowel Gregoriaanse gezangen als in het Oude Sanskriet. Elke frequentie heeft een unieke trilling die je Aura, Cellen en DNA raakt. Het luisteren naar deze frequenties kan helpen je Hart te openen en je zelfgenezend vermogen te versnellen.

Ik creëerde een “Brainwave” toon voor elke Solfeggio Frequencie.

Brainwave zijn Tonen die aan- en uitgezet worden op bepaalde tijdstippen. 

De intensiteit van het geluid gaat bijna direct van 0 naar 100 en terug opnieuw in een bepaald tempo. Deze Brainwave Tonen hebben een zeer sterke, rechtstreekse Reactie op onze hersenen, wetenschappelijk is het aanvaard als de meest effectieve methode om een blijvende invloed te hebben. Door de Combinatie van mijn muziek met brainwaves en “The Secret Solfeggio Frequencies” heb je een zeer krachtige tool om mee te werken!

Ik luisterde naar mijn eigen muziek met de Solfeggio Frequencies en toen gebeurde dit …

“Ik volgde een driedaagse cursus in Nederland. ’s Avonds op mijn hotelkamer luisterde ik naar mijn ‘eigen-net-gemaakte’ cd en kwam in een diepe trance. Als test en bewijs van de kracht van klanken sprak ik mezelf de suggestie in een ‘Mirakel‘ te beleven. De volgende dag won ik, uit meer dan 2400 deelnemers, een ticket voor een vervolgcursus (t.w.v. 2.500 euro).” Dit overtuigde me des te meer van de kracht van deze frequenties en ik besloot deze met anderen te delen…

Daarna luisterde ik een maand lang naar één frequentie en pas daarna naar de volgende om de positieve effecten op mijn leven en de wet van aantrekking te doorgronden. De wet van aantrekking werkt pas wanneer pijn, emotionele remmingen en beperkende overtuigingen weg zijn. Het aantrekkingsveld werkt het beste als de magneet zuiver is. En dat is nu juist wat “The Secret Solfeggio Frequencies” voor jou doen!

Wat kunnen de Zeven Cd's met de

 “Secret Solfeggio Frequencies”

 voor jou betekenen?

The secret solfeggio frequency 396hz

CD 1

 The Solfeggio Frequentie 396HZ

UT QUEANT LAXIS

- Loslaten van hinderlijke emoties 

- Verlost zijn van angst en schuldgevoelens


The secret solfeggio frequency 396hz

Luister hier naar een audio fragment

The secret solfeggio frequency 417hz

CD 2

 The Solfeggio Frequentie 417HZ

RE SONARE FIBRI

- Het doorbreken van hinderlijke emotionele patronen

- Bevrijd zijn van ongewenste situaties

- Starten met verandering


The secret solfeggio frequency 417hz

Luister hier naar een audio fragment

 


The secret solfeggio frequency 528Hz

CD 3 

The Solfeggio Frequentie 528HZ

MI RA GESTORUM

- Liefdesfrequentie

- Transformatie

- Wonderen

- Herstellen en genezen van DNA patronen


The secret solfeggio frequency 528Hz

Luister hier naar een audio fragment


The secret solfeggio frequency 639Hz

CD 4 

The Solfeggio Frequentie 639HZ

FA MULI TUORUM

- Verbinding van de linker- en rechter hersenhelft (emoties en verstand verbinden)

- Relaties verbeteren


The secret solfeggio frequency 639Hz

Luister hier naar een audio fragment

 ​

The secret solfeggio frequency 741Hz

CD 5 

The Solfeggio Frequentie 741HZ

SOL VE POLLUTI

- Innerlijk weten

- De intuïtie opwekken


The secret solfeggio frequency 741Hz

Luister hier naar een audio fragment

 ​

The secret solfeggio frequency 852Hz

CD 6 

The Solfeggio Frequentie 852Hz

LA BII REATUM

- Onvoorwaardelijke liefde

- Terugkeer naar spirituele orde


The secret solfeggio frequency 852Hz

Luister hier naar een audio fragment

 

CD7

Alle Solfeggio Frequenties Samen 

In Een Frequentie

- Je eigen wensen Realiseren


Luister hier naar een audio fragment

 


CD 1:  396Hz   3+9+6= 18   = 9
CD 2:  417Hz   4+1+7= 12   = 3
CD 3:  528Hz   5+2+8= 15   = 6
CD4:   639Hz   6+3+9= 18   = 9
CD5:   741Hz   7+4+1= 12   = 3
CD6:   852HZ   8+5+2= 15   = 6

Ga je voor Harmonie, innerlijke Rust en Vrede?

Je leven opnieuw vorm geven kan door elke maand naar één cd te luisteren, al mediterend of terwijl je in slaap valt. Je vindt je weg, harmonie, rust en vrede. Elke CD Frequentie is zo samengesteld om te komen tot die bepaalde wens of intentie. De combinatie van mijn muziek met brainwaves en “The Secret Solfeggio Frequencies” zorgt voor zachte, nieuwe inzichten en gedachten. Het brengt verandering daar waar nodig is!

The Secret Solfeggio Frequencies

CD-BOX met 7 CD’s  €77

(Verzendkost is inbegrepen)

Testimonials

Ik gebruik de cd’s vooral als ik chaos voel in mijn hoofd. Dan kies ik één van de cd’s op basis van waar ik op dat moment nood aan heb: loslaten/doorbreken van oude gewoontes, transformatie,… De muziek helpt me om het denken stop te zetten door te luisteren. Het is gemakkelijker om met behulp van deze cd’s in trance te gaan door de meditatieve frequenties. Ik heb ervaren dat hierdoor een proces in gang gezet wordt. Dat merk ik bijvoorbeeld doordat ik begin te dromen … De moeite waard dus als ondersteuning bij een persoonlijk groeiproces en als hulpmiddel om rust te vinden en contact te maken met je onderbewustzijn. Els Dens, Lazuli-Coach


Ik ben Els Ledeganck van Shiningcircles, ik gebruik de cd’s van Solfeggio op de achtergrond bij coachings, bij meditaties en soms in mijn yogales. De cd’s brengen je in een andere staat van bewustzijn en totale ontspanning op een subtiele manier. Ook bij reiniging van ruimtes: o.a. in de kamer van de kinderen en als mijn dochter onrustig is bij het slapengaan, laat ik deze spelen op de achtergrond, ze vraagt regelmatig zelf naar deze muziek. De frequenties werken zeer helend en elk op een ander thema. Voor mij een echte aanrader om in diep contact te komen met je ziel.


Dankzij deze klanken ben je weer verbonden met de bron van alle ‘zijn’. Alle emoties, levenslessen die je tot heden meemaakte, worden geheeld. Op vrijdag 13 januari 1989 belandde ik in een coma door een ernstig auto-ongeval. Hierdoor was 50% van mijn lichaam jarenlang zonder gevoel en ging ik op zoek naar de helende bron in mezelf. Ik kwam bij Peter De Meyer terecht. Bij elk ‘healing’concert van Peter werden meer en meer cellen wakker. Ik ben voor 90% genezen dankzij die genezende klanken! De slapende atomen (die uit bewustzijn bestaan) werden gereactiveerd. Bij het laatste concert kreeg ik, na jaren, terug gevoel in mijn hand! Wat medici niet kunnen, deden deze klanken. Nogmaals bedankt Peter.


Ik gebruik de Cd-box in mijn praktijk, en laat mijn klanten bij het binnenkomen intuitief een cd uit de box kiezen, wat ze meestal juist op dat moment het meest nodig hebben. Bijzonder resultaat moet ik zeggen! Bedankt Peter  J.F.


Diepgaande healing heb ik ervaren, tijdens het beluisteren van de cd 528hz, ben benieuwd naar het effect van de andere cd's, ik hou je op de hoogte... hartelijke groeten en  bedankt voor dit mooi geschenk. M.

Je kan kiezen tussen de  fysieke Cd-box 

of de mp3 Downloads   

De cd-box met de 7cd's 

By -Peter de Meyer Soundhealing-

77,- voor de volledige cd-box (verzendkost inbegrepen)

De cd's Mp3 downloads

By -Peter De Meyer Soundhealing-

15,- per Cd die je direct kan downloaden

Wil je meer uitleg over Solfeggio frequenties?