Wie Ben Jij?

Voorbij je Gedachten?

Voorbij je Zelfbeeld?

Voorbij je Conditionering?

Voorbij je Ego?

Voorbij je blokkades?

Voorbij je Angsten?

Voorbij je referentie kader van de wereld?

Voorbij je "Mind"?

Zuurstof

Zuurstof is de belangrijkste bron waarmee je je cellen voedt. Ademen wordt je niet geleerd; het wordt onbewust aangestuurd door je zenuwstelsel. Dit is een mechanisme waarop je zelf geen invloed kunt uitoefenen. Hoe je ademt, kun je echter wel zelf sterk beïnvloeden. Meestal gebruiken je slechts 30% van je ademhalingssysteem. Daarmee benut je dus slechts een fractie van je levensenergie. Met Trance Breathing©  stijgt het percentage zuurstof aanzienlijk en geeft je een subtiele kracht die voor de transcendentie zorgt.

Zelf Healing : "You Are Already Heal"

Trance Breathing© brengt je in een staat van trance waardoor je je eigen onderbewustzijn gaat exploreren. Je gaat bewust “ervaren” hoe het zit met je basisgevoel (je zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfbeeld) tot je intuïtie en het vermogen te zijn wie je waarlijk bent.  Emotionele en mentale blokkades worden opgeruimd, positieve overtuigingen worden geherinstalleerd, je intuïtie wordt verscherpt, patronen herschikt. Het is een krachtig zelf-helend en transformerend proces.  De nadruk ligt op het verhogen van de energietrilling zodat je het inzicht krijgt dat je altijd al "HEAL" was!

Het nut van een Trance Breathing© sessie

De mensen die zich intensief met ademen hebben bezig gehouden zullen allemaal kunnen beamen dat zij subtieler hun gevoelens en energieën kunnen waarnemen en eventueel ook sturen. Het idee van de beweging die de ademtherapie in de wereld heeft gebracht is geweest om de onderliggende blokkades in ons lichaam tastbaar en herkenbaar te maken en deze te Transcenderen...

Trance Breathing© is ideaal om :

 • Te onthaasten, te ontstressen
 • bewust te worden van verslavingen
 • vergeving te brengen voor situaties die diepgeworteld zijn in ons onderbewustzijn
 • blokkades op te heffen om jezelf naar buiten te brengen
 • je hart te openen
 • je kracht terug op te halen
 • je bevrijden van al je illusies 
 • je één te voelen met het geheel (non-dualiteit)
 • uit je denken te gaan
 • Angsten loslaten
 • terug in de flow komen
 • Terug ja zeggen, wat er ook mag komen in je leven

Jouw moment van verandering is NU!

Wil je een prive sessie Trance Breathing ondergaan?


maak dan een afspraak via:

info@peterdemeyersoundhealing


Testimonials

Een ademsessie doet mij telkens weer beseffen dat ik  delen van mijn ademhaling gewoon niet gebruik. Door hiernaar te ademen komt er ruimte vrij, voel ik me vrijer, weliswaar komen er dan pijnen waar ik door moet ademen, angsten, gedachten die mij belemmeren die ik vrijlaat door te ademen waardoor je na een  tijd in een ontspannen veld terecht komt waar.geen pijn is, je bewust bent.alleen van je zelf en dat.alles.goed is, een moment van en voor jou  alleen.  Dit is in volle aanwezigheid van Peter die begeleidt, die jou vertrouwen geeft en jou naar totale ontspanning brengt, voor mij de manier bij uitstek om meer lichaamsbewustzijn te krijgen, om te ontdekken welke pijnen waar zitten en zo aan kan werken en ik zelf steeds vrijer en bewuster door t leven stap,  bedankt Peter voor je liefdevolle aanwezigheid en bewustzijn .  H.


Wow, Ik ben door heel wat lagen gegaan, oude rommel opgekuist, en heb nu weer meer ruimte zowel fysisch als mentaal. ik kan er weer tegenaan. Bedankt JP


Nooit zo bewust geworden van mijn innerlijke tegenstand om gewoon "te leven" Dankzij je zachte begeleiding heb ik de durf gehad om die tegenstand die ik als een muur voelde, te doorbreken. 1000x thanks en tot een volgende. K.


Dag Peter, ik heb reeds verschillende ademsessies gedaan zoals rebirthing, maar dit was toch wel althans voor mij, van een ander kaliber. Voor mij een "echte" rebirthing wat ik ondergaan heb. De illusie van wie "ik" was, is totaal veranderd, bevrijdend, lichtgevend, kortom Zalig!! nogmaals dank je wel N.

Bonus: je krijgt nog een kleine soundhealing bij het einde van de sessie

Verloop van een sessie: Korte intake en uitleg hoe te ademen, het ademen zelf bestaat uit twee delen: een actief gedeelte, met de "hands on techniek" wordt er gevoeld waar er zich blokkades bevinden en gaan we via de ademhaling naar deze blokkade gefocust ademen, waarbij de blokkade zich vanzelf oplost. Het tweede gedeelte is een rust gedeelte waarbij er dan ook met de didgeridoo en chamanendrum over je lichaam gespeeld wordt, die je trillingsveld nog eens extra verhogen. 

info:

wens je nog info of een Afspraak maken: info@peterdemeyersoundhealing.com


Plaats: Velodroomstraat 55

8400 Oostende

duur sessie; +-1u30min

Prijs 51euro

Losse kledij is aangeraden

De sessie wordt in een veilige en volgens de ethische code gegeven.

Om de sessie af te ronden kan je, indien je wenst, op het strand (5min van waar ik woon) nog eens "uitwaaien" en terug te "Aarden"